tiistai 10. toukokuuta 2016

Haukkavuori 7.5.2016


Viime lauantaina se sitten vihdoinkin oli. Kauan odotettu ja kovan kysynnän saanut askartelutapaaminen Pöytyän Haukkavuoressa.

Meitä naisia oli paikalla lähes kolmekymmentä ja mukaan mahtui myös yksi mies. Tosin Mikko ei ollut askartelijan roolissa vaan kauppiaana. Hienosti ja tottuneesti hän porukkaan sopeutui, ei ollut ensimmäistä kertaa naislauman ympäröimänä :).


Klemmarikellari tuli mukaan tapahtumaan ja hyvä niin, sillä kysyntää oli :) Tässä Mikko on jopa hakenut vähän lisää tavaroita kaupalta. Jonna ei ole ehtinyt edes laatikkoa purkaa kun nälkäinen naislauma on jo ympärillä ;). 


Tämä on aina tilanne mitä ulkopuoliset eivät ymmärrä, se on vaan niin ihanaa kun esille tulee uusia tuotteita ja saat jotain mitä olet odottanut. Se on jännä miten aikuiset ihmiset yhtäkkiä ovat kuin pikkulapsia karkkikaupassa, malttamattomia ja todella innoissaan :). Enkä siis todellakaan tarkoita tätä mitenkään loukkaavalla tavalla, olen itse ihan samanlainen! Näinä päivinä vaan on hienoa nähdä ihmisten oikeasti innostuvan jostain! Pitäkäämme siitä kiinni!
 Tässä pari kuvaa tapahtumapaikalta. Kaikki ovat työntouhussa ja hyvässä vauhdissa. Aika tuntui kuluvan kuin siivillä. Tapahtuma alkoi klo 10 ja aikaa oli varattu klo 19 asti. Ensimmäiset saapuivat jo hieman etuajassa, mutta siitä ei ollut haittaa. Ihanan innokasta porukkaa! 

Askartelutapaamisissa on tapana järjestää haaste, johon on pieni palkinto. Palkinto arvotaan osallistujien kesken, eli ei minkäänlaista töiden arvostelua. Tällä kertaa haasteena oli käyttää Tim Holtzin hunajakenno -stanssia. Muita vaatimuksia ei ollut. Aikaa oli puoli neljään asti. Tässä pari kuvaa haastepöydästä. Aivan kertakaikkisen upeita töitä naiset tekivät. On hienoja ja elegantteja kortteja, räiskyviä art journal töitä sekä seesteinen skräppileiska. Kerrassaan mykistäviä! 

Haasteet ovat kivoja, koska silloin näkee mitä yhdestä ja samasta voi saada aikaan. Kaikki kauniita, kaikki erilaisia, kaikki tekijänsä näköisiä <3


Paikalle tuli piipahtamaan myös 13-vuotias tyttäreni. Hän tykkää valokuvata ja niinpä annoin kameran hänelle. Yllä oleva kuva on etuovelta ja toivottaa teidät tervetulleeksi Haukkavuoreen! Näissä kuvissa kuvakulmat ovat vähän erilaisia, mielenkiintoisia. Nämä kuvat puhuvat omaa kieltään :). 

Näiden kuvien myötä haluan kiittää kaikkia paikalla olleita. Te teitte tapahtumasta onnistuneen! Ensi vuonna uudestaan, ehdottomasti.

 Ihanaa naiset, että te äitienpäivän kiireiden keskellä otitte itsellenne omaa aikaa ja jaoitte sen kanssani. 

Kiitos!


LeimaLikka


3 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi loistavista järjestelyistä!
  Harmi etten ollut ihan kunnossa jotta olisin jaksanut olla pitempään mutta ens kerralla sitten. Niin siis.....kai ensi kertakin tulee? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vielä itsellesi! Olet ihana!

  VastaaPoista
 3. Näyttää niin kivalta, harmi etten päässyt mukaan. Toivottavasti nähdään jossakin muualla taas :)

  VastaaPoista