lauantai 24. syyskuuta 2016

Matka Luovuuteen 3Tervetuloa Sopukkaan!

Viime viikonloppu 17.-18.9. meni ihanissa merkeissä rakkaan harrastuksen merkeissä Sipoon kauniissa maisemissa Sopukan kurssikeskuksessa. Kilometrejä paikan päälle autoni mittariin tuli n.185km suunta, mutta en ollut edes kaukaisin tulija :)

Majoitumme rivitaloasunnoissa jotka olivat soluasuntoja. Yhteisessä tilassa oli pieni keittokomero jääkaappeineen ja ruokapöytineen. Löytyi myös sohva ja telkkari sekä kaksi wc:tä suihkuineen. Asunnossa oli neljä kahden hengen huonetta. Huoneet olivat vaatimattomat, mutta kaikki tarpeellinen löytyi: Sänky! Eipä huoneissa tai asunnossa muutenkaan aikaa vietetty kuin vain nukkumassa käytiin :)


Olin paikalla hieman ennen klo 9 aamulla ja ensimmäinen kurssi alkoi klo 9.30. Pienellä hopulla kamat kämpille ja askartelupaikalle :) 


Ensimmäinen kurssi - Queen of Steampunk, Olga Heldwein. 
Tämä oli ehkä ennakkoon odotetuin kurssi, koska oli jotenkin niin erilainen kuin mikään mitä olen tehnyt, eikä ihan ensimmäisenä olisi tullut mieleen tällaista edes kokeilla. Melkein kaikki kurssit olivat kaksipäiväisiä, koska annoimme töiden oikeasti kuivua välillä ja teimme kaiken loppuun vasta sunnuntaina. Haastoin itseni tekemään tämän ei niin minulle tyypillisillä väreillä, joten tässä on lopputulos :)
Toinen kurssi - Especially for you, Aida Domisiewicz
Tällä kurssilla teimme muistikirjan ja siihen sopivan kortin. 
Kolmas kurssi - Retrospections, Olga Heldwein 
Tällä kurssilla pääsimme kokeilemaan ihan uusia tuotteita! Tästä tekniikasta pidin kovasti. Siinä mentiin vähän mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta lopputulos miellyttää :)Viimeinen kurssi - Dreamy Moments, Aida Domisiewicz 
Tämä kurssi oli puhtaasti skräppäystä, mutta vähän erilaisilla tekniikoilla ja materiaaleilla. Tämä oli sunnuntaina viimeinen kurssi ja alkoi jo vähän viikonloppu painamaan. Enää ei tullut kauhean paljoa mietittyä, vaan sitä vain teki, antoi flown viedä :)
Lauantai iltana kävin vähän kävelyllä ja ottamassa kuvia ympäristöstä. Myöhemmin grillasimme makkaraa kodassa ja iltapalan jälkeen askartelutilassa oltiin vielä puoleen yöhön asti. Oikein paljon kiitoksia Terhille ja Elinalle, jotka järjestivät tämän tapahtuman tänä vuonna tuoden Suomeen nämä upeat puolattaret! Kiitos myös ihanalle kämppikselleni Kaisalle <3

Tässä vielä muutamia kuviaMakkaranpaistoa :)

Olgan matkaan lähti myös kassistani löytynyt muumi <3

Olga opettamassa.

Aida opettamassa.

Kiitokset opettajille ja järjestäjille <3


Koko jengi :)

Aida, Olga, Terhi ja ElinaEnsi vuotta odotellen!

LeimaLikka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti