keskiviikko 27. tammikuuta 2016

What do you see....


Tervehdys!

Olin Jokelan askartelutapaamisessa Camillan kanssa ja meillä oli ihan huippu kivaa. Kiitokset vielä Kaisalle järjestämisestä. Jos haluat tsekata lisää tapahtumasta, niin täällä on Kaisan postaus.

Tapahtumassa aloitin tekemään tätä art journal -sivua. Ajatus oli jo päässä valmiina ja silmäkin oli luonnosteltu lyijärillä valmiiksi. Rakas tyttäreni kyllä näki siinä enemmän korppikotkaa kuin silmää.... Välillä mä mietin mistä sille kaikki aivoitukset oikein tulee, mutta hyvähän se että on mielikuvitusta :)

Pohjalla on paperin paloja, teippejä, servettejä ja tissue paperia. Päälle akryylimaaleja, tusseja, neocolor 2 ja liquitexin markereita. Kivaa oli tehdä ja tykkään värimaailmasta. Mä taidan olla täysin hurahtanut silmiin.... Ai miten niin? No, mä päivittelen näitä lisää tässä lähipäivinä :)

Tässä vielä lähikuvaa silmästä :)


Olen nyt tammikuussa jotenkin ihan hurahtanut art journalin tekemiseen, ja kyseinen kirja alkaa täyttyä vinhaa vauhtia. Ehkä sieltä altaa myös pikkuhiljaa löytymään se oma tyyli tehdä. Se jää nähtäväksi :)

Kiva kun jaksoit lukea!

terkuin,

LeimaLikka

3 kommenttia: