sunnuntai 12. lokakuuta 2014

AskartelutreffitTässä on Lusin koulu Heinolassa. Täällä SannaS järjesti askartelutreffit eilen lauantaina 11.10. 2014. En edes monennetko mahtoi olla, mutta minulle ensimmäiset.

Tapahtuma alkoi klo 11.00 ja minä myöhästyin tyylikkäästi ja saavuin paikalle vähän yli. Ai miksi? No, minä kävin vähän katselemassa maisemia moottoritien varrella Tervakoskella. Minä en ole mikään huippukuski eikä minun Suomen maantieteellinen tuntemus ole ihan parhainta. No, pääsin kuitenkin perille :) 

Paikka oli kaunis idyllinen maalaiskoulu, niin kuin kuvista näkyy. 

En ole juurikaan askartelutreffeillä käynyt, joten mitään ihmeellisiä odotuksia minulla ei ollut. Sen verran itseäni tuntien, tiesin etten paljon saa aikaiseksi ja niin kävi nytkin. Minulle tärkeintä näissä tapaamisissa ei ole se montako korttia saan tehtyä vaan se, että näkee tuttuja kasvoja ja saa uusia ystäviä. Meidän aktiivisten harrastelijoiden joukko on kuitenkin aika pieni Suomessa ja niinpä me koostutaan ympäri Suomea asuvista höperöistä. Tällä kertaa kauimmaiset höperöt taisivat tulla Seinäjoelta, Raumalta ja sitten minä täältä Riihikoskelta.

Tapahtumassa jokainen askartelee omilla välineillään ja mukaansa ottamilla tarvikkeilla. SannaS oli kuitenkin keksinyt meille haasteen mihin ei ollut pakko osallistua. Haaste meni näin: "Ota mukaasi yksi puukantainen leimasin. Vaihda leimasinta vierustoverisi kanssa ja tee siitä kortti."

Minä vaihdoin leimasimeni Marjon kanssa ja sain tällaisen örkin. En tiedä mitä esittää, jokin suomuinen kaveri. Ensimmäiseksi minut valtasi pienimuotoinen paniikki. Mitä minä siitä keksin!? Eihän se ole yhtään minun tyylinen ja lisäksi minulla on vain joulupapereita mukana. Onneksi löysin harmaita papereita ja siitä se sitten lähti.


Minun örkkini on kuvan vasemmassa laidassa musta/harmaa kortti. Kuvassa myös muiden haasteeseen osallistuneiden tekemät ihanat tuotokset.

Lopuksi vielä tunnelmakuvia paikan päältä.


Lämmin kiitos vielä kaikille mukana olleille ja erityiskiitos SannaS:lle kun jaksat näitä tapahtumia järjestää. 

Päivä oli antoisa. Ihanaa nähdä muita höperöitä! Teistä saa niin paljon virtaa ja ideoita, että ei kukaan uskokaan :)

KIITOS <3


LeimaLikka


7 kommenttia:

 1. Oi kiitos seurasta, upeita kuvia olet saanut linssiin tallennettua, kiitos niistäkin :-) Heti kohta poikkean tänne blogiisi paremminkin....kunhan formulat päättyy...hih :-)

  VastaaPoista
 2. 😆 Oli kyllä hauskaa! Kiitos seurasta!😆

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä mukavaa! Kiitos sinullekin seurasta! Pitääkin kaivella pöllöt esille ja katsoa miltä ne tänään näyttää ;)

  VastaaPoista
 4. Oli kiva tutustua 😄 toivottavasti tavataan taas pian !

  VastaaPoista
 5. Oletpa ottanut kauniita kuvia, meistä Heinolassa asuvistakin tuo koulu ja sen ympäristö ovat upeat. Oli mukava tavata länsi-Suomen suunnalla asuvia kortteilijoita. Harvemmin olen osallistunut muihin askartelutapahtumiin mutta Sannan järjestämiin on yritettävä päästä mukaan, asunhan tällä paikkakunnalla. On hauska tavata muita höperöitä ja nähdä erilaisia välineitä sekä erilaisia tyylejä rakentaa kortteja. Tavataan taas jossain tapaamisessa t.Marja-leena

  VastaaPoista
 6. ihania kuvia tosi kivasta antoisasta päivästä!! =)
  hienoa kun tulit pitkän matkan päästä paikan päälle, toivottavasti törmätään pian uudelleen!! =)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista :). Toivottavasti nähdään pian <3

  VastaaPoista