torstai 28. elokuuta 2014

Leimailutaivas lähestyy!

Hei!

Enää reilu viikko ja on aika suunnata auto kohti Masalaa. Luvassa on Leimailutaivas ja Helmiplaneetta -messut Kirkkonummella. Nyt on luvassa 10. messut. Itse olen ollut mukana ainakin viisillä messuilla, tarkkaan en muista :). 

Messut ovat askartelijoiden paratiisi! Siellä on niin nettikauppoja myymässä tuotteitaan kuin demoilemassakin (työnäytökset). Siellä voi pientä korvausta vastaan osallistua työpajoihin ja oppia uusia tekniikoita. Mukana on myös Helmiplaneetta, mikä on sitten enemmän koruilijan ihmemaa. Sama pätee kuitenkin sielläkin, nettikauppoja ja työpajoja. Rohkeasti uskaltaa tällainen askartelijakin lähteä kokeilemaan koruilua ja tietysti toisinpäinkin. 

Nettikauppoihin voi tehdä myös ennakkotilauksia, jotka voi noutaa sieltä. Tosin nyt alkaa olla jo kiire. Kaikki näytteilleasettajat löydät täältä. Kaikki eivät ota enää ennakkotilauksia vastaan. 

Leimailutaivas ja Helmiplaneetta ei ole vain messut. Se on harrastelijoiden kohtaamispaikka! Siellä näkee paljon samanhenkisiä ihmisiä, vanhoja tuttuja ja uusia tuttavuuksia. Tällä kertaa minullakin on siellä paljon tuttuja, johtuen osallistumisestani Matka Luovuuteen -tapahtumaan Turussa.

Odotan innolla ensi lauantaita!! 

Mikäli tunnistatte, niin ottakaa rohkeasti hihasta kiinni :)

Toivottavasti nähdään!


LeimaLikka 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti